Mens vi stopper Covid -19 spredningen

Salberg trafikkskole AS

Mens vi stopper Covid -19 spredningen

 Håper alle er flinke til å være med å stoppe koronaviruset ved å være "alene sammen" så vikan komme igang igjen fortest mulig. Dette er en fin øvelse i å være tålmodig.

Vi fått utløp for litt kreativitet med å fargelegge, klippe og lime. "huskmitnavn.dk" har artige tegninger til å laste ned. Prøv dere å.

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Salberg trafikkskole AS forerkortet.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Salberg trafikkskole AS forerkortet.no kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn