Undervisning i corona tiden

Salberg trafikkskole AS

Undervisning i corona tiden

Trafikkskolene har nå fått åpne for undervisning i alle klasser. Det krever at vi må følge" Forskrift om smitteverntiltak mv. ved koronautbruddet." Det betyr at alt utstyr må rengjøres mellom hver elev.

Følg med på vegvesen.no for oppdatert informasjon angående førerprøver og teoriprøver. Det er åpnet for bestilling av time for å ta teoriprøven. Gjøres på vegvesen.no/dinside. Er det ingen tilgjengelige timer skyldes dette at det er fullbooket. Det lønner seg å sjekke opptil flere ganger daglig. 

Skolen må bestille praktisk førerprøve. Når teorien er bestått, legg inn fullmakt sp vi kan bestille førerprøve.

Undervisning på to hjul forutsetter at eleven har eget kjøreutstyr. Vi har intercom.

Om du velger å investere i egen intercom koster det noen kroner, men dette er utstyr du kan benytte i ettertid også. Det trenger ikke være en dyr utgave, men den må ha mulighet for å kobles opp mot intercomsystemene vi benytter. De fleste nye utgavene har mulighet til å kobles  opp mot andre merker. Men for enkelhets skyld anbefales SENA. Dette er samme system som benyttes på trafikkskolen vår, samt blant sensorene.

 

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Salberg trafikkskole AS forerkortet.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Salberg trafikkskole AS forerkortet.no kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn