Salberg trafikkskole AS

alltid litt foran

Lastesikringskurs

7. Oktober

Trafikalt grunnkurs

12. Oktober

Grunnkurs snøscooter

15. November

Våre siste nyheter

Ønsker du snøscooterlappen?

Vi tilbyr grunnkurs snøscooter i hele Trøndelag! Ta kontakt, så kommer vi til deg :) Kurs i Stjørdal, Malvik, Orkanger og Meråker ligger allerede åpent for booking.

Les mer

MC-sesongen er ikke ferdig!

Selv om høsten er her kjører vi fortsatt fulle dager med motorsykkelopplæring. Start motorsykkeldrømmen i høst, og stå først i køen for oppkjøring til våren!

Les mer

Kommende kurs

Kontakt oss

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden.Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Salberg trafikkskole AS forerkortet.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Salberg trafikkskole AS forerkortet.no kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn