MC-kurs som julegave

Salberg trafikkskole AS

MC-kurs som julegave

Julaften nermer seg med stormskritt, og det er ikke alle det er like lett å finn julegave til. Til den som har det meste, men mangler førerkort for motorsykkel, kan vi tipse om Grunnkurs MC.  Kurset er obligatorisk for alle som skal kjøre opp til motorsykkel, og det må gjennomføres før selve kjøreopplæringen starter. Kurset kan bookes her på vår nettside, eller ved å kontakte oss på annen måte. Første planlagte kurs er 24.februar 2020.

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Salberg trafikkskole AS forerkortet.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Salberg trafikkskole AS forerkortet.no kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn