TRAFIKALT GRUNNKURS

Salberg trafikkskole AS

TRAFIKALT GRUNNKURS

29. april kl. 16.00  

Noen opplysninger om kurset:

 Eleven må ha fylt 15 år før kurset starter.

 Det kan være inntil 16 elever i gruppen.

Kurset består av 4 samlinger, 14 timer til sammen. I tillegg kommer Trafikant i mørket som gjennomføres mellom 1. november og 15. mars.

.Samlingene starter etter skoletid i skoleåret.

 En kjøretime og lærebok klasse B er inkludert i kurset.

 Vi tilbyr gradert pris, det vil si at fullt kurs gir en deltagerpris på kr 630,- pr elev. Normalpris er kr 1700,-

 Trafikant i mørket etter 1. november kr 1 100,- pr elev.

 Vi vil også informere og gi tips om øvingskjøring og hvordan man best kan planlegge opplæringsforløpet. Derfor inviterer vi foresatte til å delta en time på første samling.

Trafikalt grunnkurs avsluttet i perioden 16. mars–31. oktober gir rett til å øvingskjøre mellom 16. mars og 1. oktober, selv om opplæring i kjøring i mørket ikke er fullfø

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Salberg trafikkskole AS forerkortet.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Salberg trafikkskole AS forerkortet.no kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn